News
Prof.
Class
Raid
Dungeon
Events
Quests
Transmog
Contact
Views: 96 144
Affliction Warlock DPS Statistics Priority and Reforging (WoW 4.3.4)

my image
Available!
5.4.8 guides and etc...
Click here.


The content is available in English.
Switch to the English version.


Tartalom


A tartalom elérhető angol nyelven is.
Váltás az angol változatra.Ebben a cikkben leírjuk, mik a legjobb statok az Affliction Warlockok számára (WoW 4.3), a kaszt hogy függ a bizonyos statoktól, és milyen reforgeolási stratégiát érdemes követnünk. Leírjuk továbbbá a különböző cap-eket, amiker érdemes elérni. A stat prioritás fontos, mivel meghatározza, milyen geart gyüjtünk, és hogy reforgeoljuk azt.

Nézz át a Gear Optimisation Guide-ra, ami kigészíti ezt a cikket. További Affliction Warlock tartalmakért használd a baloldali menüt.

1. Alapok↑top

Az Affliction Warlock stat prioritása a következő:

  1. Intellect;
  2. Hit Rating (17%-ig);
  3. Haste Rating;
  4. Critical Strike Rating;
  5. Mastery Rating.

Ha nem vagy biztos benne, hogy mi a legjobb reforgeolási stratégia ehhez a prioritáshoz, nézz át a Gear Optimisation Guide reforgeolás részéhez.

2. Jobb Rálátás Szerzése↑top

2.1. Stat Magyarázatok

Intellect a legfontosabb statod, rengeteg előnnyel; minden elérhető módon ezt kell növelned. Ez növeli a Spell Powered, a mana poolod és a krit esélyedet is növeli.

Hit Rating a második legfontosabb stat, ami megadja, hogy mekkora eséllyel hibázol el egy varázslatot. Ha eléred a spell hit cap-et, 17%-nál, többé nem kell növelned.

Haste Rating befolyásolja a varázslásod sebességét és növeli a DoT-jait tickjeinek a számát. Az Intellect és Hit Rating után ez a legfontosabb.

Critical Strike Rating növeli minden varázslatod kritikus sebzésének az esélyét.

Mastery Rating növeli a periódikus Shadow sebzésed. Ez a leggyengébb statod.

3. Hit Cap↑top

Mint minden mágus kasztnak, a Warlocknak is 17% a hit cap, eztán a Hit Rating haszontalan lesz. Hogy ezt elérd 1742 Hit Rating kell.
2014-2015 Tauri-Veins.com 2.1