News
Prof.
Class
Raid
Dungeon
Events
Quests
Transmog
Contact
Views: 45 654
Affliction Warlock DPS Gems, Enchants, and Consumables (WoW 4.3.4)

my image
Available!
5.4.8 guides and etc...
Click here.


The content is available in English.
Switch to the English version.


Tartalom


A tartalom elérhető angol nyelven is.
Váltás az angol változatra.Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb gemeket, enchantokat, amiket Affliction Warlock számára megszerezhetsz (WoW 4.3), beleértve a proffból megszerezhető előnyöket. Szó esik a fogyasztási cikkekről is: kaja, flaskok és potionok.

Gear Optimisation Guide, találhatsz kiegészítést ehhez a cikkhez. További Affliction Warlock tartalomért használd a menüt bal oldalt.

1. Gemek↑top

SocketsGems
Meta Socket Burning Shadowspirit Diamond
Red Socket Prismatic Socket Brilliant Queen's Garnet, Brilliant Inferno Ruby (olcsóbb), vagy Brilliant Chimera's Eye (JC)
Yellow Socket
Blue Socket

2. Enchants↑top

SlotMain EnchantmentsExtra Enchantments
Head Arcanum of Hyjal  
Shoulders  
Back  
Chest Enchant Chest - Peerless Stats  
Wrists Socket Bracer (Blacksmithing)
Hands
Waist  
Legs  
Feet  
Rings Enchant Ring - Intellect (Enchanting)  
Weapon  
Off-hand Enchant Off-Hand - Superior Intellect  

Megjegyzés: Extra Enchantokat lehet alkalmazni a Fő Enchantok mellett a felszereléseken.

3. Consumables↑top

Mindig olyan kaját kell enned, ami 90 intellectet ad:

Flasknak érdemes a Flask of the Draconic Mind-ot használni.

Harc alatt a legjobb választás potionnak a Volcanic Potion.

4. Professionnal Elérhető Pluszok↑top

A proffod kiválasztása a Warlockod számára hatással lehet a raid teljesítményedre. Choosing a profession for your Affliction Warlock can impact your raid performance. Nem ajánlott begyüjtő proffokat használni (kivéve a Herbalism). Ez után az alábbiak lesznek alkalmasak raidelni:

ProfessionPerks
Tailoring Hozzávetőleg 120 Intellectet ad a Lightweave Embroidery-vel. Továbbá biztosítja a Master's Spellthread-et, ami az olcsóbb verziója a Powerful Enchanted Spellthread-nek.
Blacksmithing 100 plusz Intellectet biztosít a két plusz socket helyen ekresztül: Socket Bracer és Socket Gloves. Csak 80 plusz Intellectet ad, ha Brilliant Inferno Ruby-t használsz a Brilliant Queen's Garnet helyett.
Jewelcrafting Provides a 51 Intellect gain through the ability of using 3 Brilliant Chimera's Eye. It does provide an 81 Intellect gain if you are still using Brilliant Inferno Ruby and not the newer Brilliant Queen's Garnet.
Alchemy 80 plusz Intellectet biztosít a Mixology-val.
Enchanting 80 plusz Intellectet ad a Enchant Ring - Intellect-el.
Engineering Átlag 80 Intellectet biztosít a Synapse Springs-n keresztül. Továbbá a Grounded Plasma Shield, egyWaistre rakható enchant, ami segítheti a túlélst, viszont megvan az esélye, hogy visszafelé sül el (rád tauntol minden mobot a közeledben).
Inscription 80 Intelledctet ad a Felfire Inscription-el, továbbá megspórolja az időt, amit az átlag enchant farmolására költenél.
Leatherworking 80 Intellectet biztosít a Draconic Embossment - Intellect-n keresztül.
Herbalism 80 Haste Ratinget ad, a Lifeblood-al együtt.

A Tailoring kivételével, ami jelenleg a legjobb proff casterek számára, a passzív intellect bónuszokat kell választanod az átmeneti hatásokkal szemben. A Lifeblood Haste Ratingje nem annyira értékes, mint az Intellect. A Synapse Springs jó választás, viszont, ha van már egy hasonló trinketed, akkor a kettőt nem lehet egyszerre használni és a trinket valószínűleg erősebb.
2014-2015 Tauri-Veins.com 2.1