News
Prof.
Class
Raid
Dungeon
Events
Quests
Transmog
Contact
Views: 33 014
Affliction Warlock DPS Buffs, Debuffs, and Useful Abilities (WoW 4.3.4)

my image
Available!
5.4.8 guides and etc...
Click here.


The content is available in English.
Switch to the English version.


Tartalom


A tartalom elérhető angol nyelven is.
Váltás az angol változatra.Ebben a cikkben felsoroljuk a buffokat, debuffokat és a hasznos képessségeket, amiket az Affliction Warlock visz a raidekre (WoW 4.3). Továbbá felsoroljuk, hogy az alábbi dolgokat meik másik kaszt képes pótolni.

További Affliction Warlock tartalom érhető el a baloldali menüben.

Buffok
Dark Intent Icon Dark Intent
  • A buff összeköti a Warlockot és egyik csapattársát, két hatása van:
    • Mindketten 3% hastet kapnak.
    • Minden alkalommal, amikor valameikük periódikus kritet és el, a másik buffot kap. a Warlock +3% periódikus sebzést és gyógyítást, a társa +1% periódikus sebzést, vagy gyógyítást, ez 7 másodpercig tart és háromszor tud stackelni.
Fel Intelligence Icon Fel Intelligence
Debuffok
Curse of the Elements Icon Curse of the Elements Növeli az elszenvedett sebzést — nem stackel az Ebon Plaguebringer Icon Ebon Plaguebringer, Earth and Moon Icon Earth and Moon, Fire Breath Icon Fire Breath, Lightning Breath Icon Lightning Breath, és Master Poisoner Icon Master Poisoner-el.
Curse of Tongues Icon Curse of Tongues Lassítja a boss castolását 30%-al — nem stackel a Necrotic Strike Icon Necrotic Strike, Lava Breath Icon Lava Breath, Spore Cloud Icon Spore Cloud, Slow Icon Slow, ésMind-numbing Poison Icon Mind-numbing Poison-el.
Curse of Weakness Icon Curse of Weakness 10%-al csökkentet fizikai sebzés — nem stackel a Scarlet Fever Icon Scarlet Fever, Demoralizing Roar Icon Demoralizing Roar, Demoralizing Roar Icon Demoralizing Roar, Demoralizing Screech Icon Demoralizing Screech, Vindication Icon Vindication, és Demoralizing Shout Icon Demoralizing Shout-al.
Shadow and Flame Icon Shadow and Flame Növeli a mágikus kritikálok esélyét 5%-al — nem stackel a Critical Mass Icon Critical Mass-el.
Hasznos Képességek
Ritual of Souls Icon Ritual of Souls Healthstonekat készít, ami a játékot életének 45%-át visszatölti, egyszerre a játékosnál csak egy lehet, de mivel ez két percig van lent, akik elhasználták azok újat tudnak szerezni.
Ritual of Summoning Icon Ritual of Summoning Egy Idéző Portált helyez el, amivel a csapattagokat a helyére lehet idézni (csak csatán kívül működik).
6Create Soulstone Icon Create Soulstone
  • Készít egy Soulstone-t.
    • amikor élő játékoson használjuk, halálukkor képesek feltámadni ezzel.
    • halott csapattárson használva combat ress-ként működik.
Crowd Control/CC/Irányító Mágiák
Howl of Terror Icon Howl of Terror 8 másodperc területi fear, a sebzés megtörheti.
Fear Icon Fear 8 másodperc egy ellenfélre ható fear, a sebzés megtörheti.
Fear Icon Banish 30 másodpercre érinthetetlenné tesz egy démont, vagy elementált, ez idő alatt az nem képes támadni, mozogni.
Fear Icon Enslave Demon Egy ellenséges démont a Warlock irányítása alá helyezi 5 percig.2014-2015 Tauri-Veins.com 2.1