News
Prof.
Class
Raid
Dungeon
Events
Quests
Transmog
Contact
Views: 40 833
Affliction Warlock DPS Macros and Addons (WoW 4.3.4)

my image
Available!
5.4.8 guides and etc...
Click here.


The content is available in English.
Switch to the English version.


Tartalom


A tartalom elérhető angol nyelven is.
Váltás az angol változatra.A macrok és addonok fontos része a raid arzenálunknak, amik segítenek, hogy egyszerre több dolgot is könnyen kezelhessen, ezzel hatékonyabbá téve a tagokat. Lent részletezzük a hasznos macrokat és addonokat az Affliction Warlock (WoW4.3) számára. További Affliction Warlock tartalomért használd a bal oldali menüt. 

1. Macrok↑top

1.1. Alap Macrok Warlockoknak

1.1.1. Soulstone Mouseover Macro

  • #showtooltip Create Soulstone
  • /cast [target=mouseover,exists] [] Create Soulstone

Ez a macro segít a 6Create Soulstone Icon Create Soulstone elhelyezésével. Ezzel elég az egeret a célpont raid vagy party keretére húzni az egeret. Ha nincs senki kerete fölött, a kijelölt célpontra fogja ezt használni.

1.2. Speciális Affliction Warlock Macrok

Momentán nincs szükség egyéb macrokra az Affliction Warlocknak, hogy a teljes képességét ki tudja használni. 

2. Addonok↑top

2.1. Alap Addonok Warlockoknak

2.1.1. ElvUI

Az ElvUI addon teljesen kicseréli a Felhasználói Felületet (UI). Mindent tartalmaz, amire szükség lehet: action barokat, cooldown idézőtít, procc figyelőt, stb.

Erősen ajánlott a használata.

2.1.2. Boss Mods: Deadly Boss Mods vagy Bigwigs

A boss modok addonok, amik figyelmeztetnek a bossok képességeiről, és hogyan kezeld őket. Ajánlott ilyen addont használni. A legelterjedtebb a Deadly Boss Mods, jó alteratyva a Big Wigs.

2.1.3. Power Auras Classic

Power Auras Classic egy igen hasznos addon, ami vizuális effektekkel segít követni a képernyődön a buffokat, debuffokat, cooldownokat. Nagyban segít a proccok figyelemmel tartásában.

2.1.4. Omen Threat Meter

Az Omen Threat Meter a legelterjedtebb addon az agró szint figyelésére. Ajánlott a használata, hogy ne lépd túl a tank agróját, míg építi azt.

2.1.5. Parrot or Mik's Scrolling Battle Text

Parrot és a Mik's Scrolling Battle Text könnyen testreszabható, beúszó szövegekkel segít a csatát figyelemmel tartani (bejövő heal, sebzés, stb.).

2.1.6. Recount

Recount egy jól ismert addon, amit DPS vagy HPS mérésre használnak a legtöbben. Ajánlott arra használni, hogy megnézd, mitől kaptál sebzést, hogy a jövőben elkerülhesd azt.

2.1.7. Grid and GridClickSets (Választható)

Az ElvUI megfelelő raid kereteket használ. Az egyetlen ok a Grid és GridClickSets-et használni, ha a6Create Soulstone Icon Create Soulstone-t egérráhúzással akarod használni a csapattagokon. Ha ezt az addont választod, ajánlott mellé a GridStatusRaidDebuff.

2.2. Speciális Affliction Warlock Addonok

2.2.1. DrainSouler

DrainSouler egy kis addon, ami tisztán mutatja, mikor tickkel a Drain Soul Icon Drain Soul-od, ezzel segítve, hogy a megfelelő időben szakítsd meg és használd a Haunt Icon Haunt-ot, vagy frissítsd a DoT-jaid.
2014-2015 Tauri-Veins.com 2.1