News
Prof.
Class
Raid
Dungeon
Events
Quests
Transmog
Contact
Views: 161 825
Affliction Warlock DPS Spec, Builds, Talents, and Glyphs (WoW 4.3.4)

my image
Available!
5.4.8 guides and etc...
Click here.


The content is available in English.
Switch to the English version.


Tartalom


A tartalom elérhető angol nyelven is.
Váltás az angol változatra.Ebben a részben bemutatjuk a különböző talenteket az Affliction Warlockoknak, szituációtól függően. Támpontokat nyújtunk a saját talented elkészítésére, hogy szabd át bizonyos bossokra. További Affliction Warlock tartalom érhető el a baloldali menüben.

1. Alap Talent Felépítés↑top

  1. A következő felépítés a legjobb Afflictin PvE-re. Mindene elérhető sebzésnövelést kihasznál. Elég kevés keveset lehet rajta változtatni, ajánlott minden szituációra.

2. Saját Talent Készítése↑top

A fent említett felépítés ebben a pillanatban a legjobb elérhető az Affliction Warlock-ok számára. A talentok nagyja kötelező, ezért nagyon kevés variáció készíthető. Főleg két ponton térhet el.

2.1. Opcionális Talentek

Szituációktól függően a két lehetőség közül választhatsz:

  • Curse of Exhaustion Icon Curse of Exhaustion, amit a Curse of Exhaustion Icon Curse of Exhaustion-al érhetsz el.Ez lelassítja az ellenfeled mozgását 30%-al. Hogy elérd ezt a talentet a  Jinx Icon Jinx-be 1/2 pontot kell raknod.
  • Fel Synergy Icon Fel Synergy, ami 50% eséllyel gyógyítja a démonodat , amikor sebzést viszel be. Hasznos lehet, amikor sok sebzést kell elviselnie. Hogy elérd ezt, a  Pandemic Icon Pandemic-be 1/2 pontot tudsz rakni.

2.2. Glyphek

A megfelelő glyphet kiválasztáse elég egyértelmű.

2.2.1. Prime Glyphek

Minden egy ellenfeles harcban az alábbi Prime-okat válaszd:

Több ellenfeles ütközetnél, ahol több mint egy ellenfelet fogsz DoT-olni (ahol a Bane of Agony Icon Bane of Agony-t használod), a Glyph of Unstable Affliction lecserélheted a Glyph of Bane of Agony-ra.

2.2.2. Major Glyphek

Habár itt nagyobb a választék, mégis hármat ajánlunk minden szituációra:

  • Glyph of Life Tap, ami csökkenti a Life Tap Icon Life Tap globan cooldownját 0.5 másodperccel.
  • Glyph of Shadow Bolt, ami csökkenti a Shadow Bolt Icon Shadow Bolt manaköltségét 15%-al.
  • Glyph of Soul Swap, amitől a Soul Swap Icon Soul Swap képességet a DoT-jaidat az ellenfélen hagyja, ezzel képessé téve téged arra, hogy átmásold a DoT-jaidat egy másik ellenfélre, ellenben megnöveli a cooldownját 30 másodpercre. Ez a glyph nélkülözhetetlen több ellenfeles harcokon.
  • Glyph of Healthstone, ami növeli a hearthstoned gyógyítőerejét 30%-al. Megjegyzés: ez az erősítés csak rád vonatkozik, a csapat többi tagjára nem.
  • Glyph of Soulstone, amitől a 6Create Soulstone Icon Create Soulstone-al felélesztett játékos 40%-al több élettel éled. Ez csak combat
    ress-ként érvényes, ha valakire halála előtt használod nem.

2.2.3. Minor Glyphek

Ezeknek nagyon kevés hasznuk van, csupán kettő, amit érdemes használni:

Van egy harmadik hely, opcionális glyphek számára:
2014-2015 Tauri-Veins.com 2.1