News
Prof.
Class
Raid
Dungeon
Events
Quests
Transmog
Contact
Views: 255 284
Protection Warrior Tank Guide (WoW 4.3.4)

my image
Available!
5.4.8 guides and etc...
Click here.


The content is available in English.
Switch to the English version.


Tartalom


A tartalom elérhető angol nyelven is.
Váltás az angol változatra.Protection Warrior Art Image Üdvözlünk a 4.3 tartalomhoz szóló Prot Warrior kasztleírásunkban. Itt minden információt megtalálhatsz, hogy eredményesen szerepelhess raideken prot warriorként, de természetesen a tartalom nagy része normál és heroic instákra is érvényes.

Jelenleg minden tank kaszt kiegyensúlyozott. A warriorok különböző buffokkal és debuffokkal segíthetik a raidet, bár egyikük sem nevezhető ritka vagy különleges képességnek. Ezeken kívül rendelkeznek a  Rallying Cry Icon Rallying Cry képességgel, ami a warriorok sajátja, és egy egész raidre ható CD buff.

Prot warriorok igen mobilisak harc közben, és jól tejesítenek ha sok mobot kell megtartaniuk. Emellett az egyik legnagyobb sebzés kiosztására képesek a tankok közül, főleg ha több targetjük van egyszerre.

Ebben a kasztleírásban csak a prot warriorra jellemző szempontokat vettük figyelembe, az általános tankolási tudnivalókat itt nem taglaljuk. Ha bővebben szeretnél olvasni a tankolásról általánosságban, vagy fejlődni szeretnél ezen a téren, akkor figyelmedbe ajánljuk tanking guide-unkat.

Hogy könnyebben megtaláld a téged érdeklő fejezeteket, a kasztleírást 7 részre osztottuk:
2014-2015 Tauri-Veins.com 2.1