News
Prof.
Class
Raid
Dungeon
Events
Quests
Transmog
Contact
Views: 298 477
Resto Druida - Talentek, és Glyphek (WoW 4.3.4)

my image
Available!
5.4.8 guides and etc...
Click here.


The content is available in English.
Switch to the English version.A tartalom elérhető angol nyelven is.
Váltás az angol változatra.Restoration Druid Art Image

Kedves Látogtó!

Köszöntünk kasztleírásunk második részében.

Több talentfát is találsz lejjebb, ezek különböző szituációkban lesznek hasznosak számodra. Adunk pár támpontot is, ami alapján saját magad variálhatod a talentedet adott boss-nak megfelelően.

A Resto Druidához tartozó többi cikk elérhető a bal oldalon található tartalomjegyzékből.

1.1. Általános talent↑top::

A következő kép egy általános választás a Resto Druidának.
Tartalmazza a legtöbb healt növelő talentet, ugyanakkor a Nature's Cure Icon Nature's Cure -t (ami a mágikus debuffok eltávolítására szolgál) nem.

Ez a talentkép is gyakran használatos. Itt már szerepel a Nature's Cure Icon Nature's Cure . Ez a talent nagyobb mana pool-lal lát el, ugyanakkor elveszíted ezért a Genesis Icon Genesis-t.

1.2. A talentkép testreszabása↑top

A Resto duidának a legtöbb talentpontja fix, de marad azért pár választási lehetőség. Mi most csak azokra fogunk kitérni, amelyek az aktuális kontentben jelentősek lehetnek.

Ezenfelül megtudhatod azt is, mit csinálnak a fontosabb glyphek.

1.2.1. Talentek

  • Resto ágon
    • Mindenképpen érdemes kitenni a Nature's Cure Icon Nature's Cure -t (1/1). Ez teszi lehetővé, hogy mágikus debuffokat távolíts el. 25-ös raideken nem lesz rá szükséged feltehetőleg, de 10-esen - a raid összeállítástól függően - szinte biztosan.
    • 2/3 vagy 3/3 a Nature's Bounty Icon Nature's Bounty -ra. Ha kitettük a Nature's Cure-t ide 2/3-at kell tennünk. Ellenkező esetben 3/3.
  • Balance ágon
    • Érdemes kitenni a Genesis Icon Genesis -t 2/3-ra. Ezi növeli a periodikus heal spellek erejét és a Swiftmend Icon Swiftmend -et 4%-kal. Ez a legjobb választás, ha extra healingre törekszel. Ha mégsem, ezek a pontok elhelyezhetők a Furor Icon Furor -n (Feral ágon). Ezzel növelheted a mana pool-t. Ha emellett döntesz kevesebb Spirit-re lesz szükséged, amit Reforging-gal átpakolhatsz Mastery-re, így növelve kicsit a teljesítményt.

1.2.2. Glyphek

Felesleges túlragozni a témát. A lejjebb szereplő glyphek befolyásolják a teljesítményt. Más glyphek is lehetnek hasznosak vagy kényelmesebbé tehetik a játékot, de elég egyértelmű a választás. Ezek kellenek és kész!

1.2.2.1. Prime Glyph-ek

A kötelező három Prime Glyph ez:

1.2.2.2. Major Glyph-ek

A következő két major glyphet érdemes használni:

  • Glyph of Healing Touch: Minden castolt Healing Touch Icon Healing Touch 10 másodperccel csökkenti a Nature's Swiftness Icon Nature's Swiftness cooldown-ját. (persze, ha éppen cooldownban van :) )
  • Glyph of Rebirth: A Rebirth Icon Rebirth -szel felélesztett targeted 100%-os HP-val tér vissza. Praktikus és feltétlenül szükséges, hiszen csökkenti annak az esélyét, hogy a combat alatt felélesztett játékosok újra azonnal elhalálozzanak területi sebzés miatt.

A harmadik esetében választani lehet, szeretnénk-e használni a  Glyph of Wild Growth-ot.
A glyph hatására a Wild Growth Icon Wild Growth plusz egy célpontot gyógyít, viszont a cooldown nő 2 másodperccel. A végeredmény az, hogy - amennyiben van elég gyógyítandó játékos- nagyobb lesz a teljesítmény (Egyértelmű, hogy 25-ös raideken ennek nagyobb az esélye), ugyanakkor csökkenni fog az idő, amíg a spell fent van (7 sec a HoT, és 10 sec a coooldown a glyph-fel). A fennmaradó időt ki lehet tölteni extra spellekkel. El kell dönteni, mi a fontosabb: egy 6. ember gyógyítása, vagy hogy tovább lehessen fennt a spell.

Amennyiben nem ezt a glyphet választod, bármelyik Major Glyphet választhatod, bár várhatóan kevésbé lesznek jók.

1.2.2.3. Minor Glyph-ek

Egyik Minor Glyph sem szükséges, így szabadon lehet választani a következő négyből:

 

Köszönjük, hogy ellátogattál oldalunkra, és megtiszteltél figyelmeddel minket.
Reméljük leírásunk hasznodra vált!


Üdv:
Lys
2014-2015 Tauri-Veins.com 2.1