News
Prof.
Class
Raid
Dungeon
Events
Quests
Transmog
Contact
Views: 356 616
Holy Paladin - Kasztleírás - Bevezető (WoW 4.3.4)

my image
Available!
5.4.8 guides and etc...
Click here.


The content is available in English.
Switch to the English version.


Tartalom

 


A tartalom elérhető angol nyelven is.
Váltás az angol változatra.Holy Paladin Art Image Kedves Látogató!

 

Köszöntünk a Holy Paladin (World of Warcraft 4.3.) kasztleírásunkban! Reméljük, itt mindent megtalálsz amire szükséged lesz ahhoz, hogy raidkörnyezetben tökéletesen elboldogulj! Természetesen a leírás nagy része ugyanúgy alkalmazható normál és HC instákban is.

 

A játék ebben verziójában a Holy pala megbízható healnek számít a hosszú harcok alatt, sok olyan eszközzel ellátva, ami segít neki elkerülni és csökkenteni a sebzést és ezeket nem csak magán, hanem az egész raiden alkalmazni tudja. Bár a Holy paladinok kiváló tank-heal képességekkel bírnak, nem kötelezően csak erre alkalmasak, és jelentős szerepük lehet a raid gyógyításában is.

Ami a Holy Paladinokat megkülönbözteti a többi gyógyítótól, a másodlagos készségük: a Holy Power. A Holy Powert három pontos skálán mérjük, több képesség, spell és talent is termeli. Ha van Holy Power, az lehetővé teszi két gyógyító spell használatát, erősségük a Holy Power mennyiségétől függ, nélküle pedig egyik sem elérhető. A Holy Power megfelelő kihasználás a Holy Paladin-nal való játék szerves része és jelentős részben hozzájául a manával való megfelelő gazdálkodáshoz és a mana elégséges regenerációjához.

Ahhoz, hogy megfelően betölthesd a gyógyító szerepét, többre lesz szükséged a kasztspecifikus információknál. A gyógyítás folyamatának jobb megértése érdekében érdemes elolvasnod, a Gyógyítási útmutatót is.

A könnyebb átláthatóság érdekében a leírást 7 oldalra bontottuk szét tematikusan:

 
2014-2015 Tauri-Veins.com 2.1